Jättebebis


Känns skönt att vara det 25-åriga barnet i familjen. Häromdagen köpte mamma chokladkalendrar till barnbarnen, och mig. Inte mina äldre bröder, mig.

Och för någon dag sedan frågade min brorson om jag hade en bäbis i magen. Då svarade mamma. "Micaela är ju liten, då har man inga bäbisar i magen."
Känns bra att min familj vet hur det ligger till, att jag aldrig kommer bli vuxen. Då har man ingen press på sig i alla fall. Höhö.


Kommentarer
Anonym

Brittis berättade en gång att hon lyssnat när du och Sofia hade suttit och lekt. Då sa du att "Jag vill inte blir stor, jag vill ALLTID vara liten". Det kändes skönt att höra, då hade du det inte alltför illa i alla fall!

Farsan

Svar: Haha. Det låter som mig det, jag lever fortfarande efter samma sak.
Micaela Nilsson

2012-10-24 @ 08:45:41
Kitty

Min pappa kommer förmodligen fortfarande att köpa chokladkalendrar till mig oavsett hur gammal jag blir! Och tur är väl det, för där ska jag minsann sitta, 40 år gammal, och nöjt tugga i mig min choklad medan jag utövar alla självdisciplinära övningar jag kan komma på för att låta bli att öppna luckorna i förväg!

Svar: Haha. Jag känner igen det där. Skulle ja INTE få min chokladkalender så skulle hon minsann få höra! Haha. Det hör till, punkt slut.
Micaela Nilsson

2012-10-24 @ 14:23:11
URL: http://www.kittonia.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0