Kärlek åt flera håll.

Seriekrock på Willys
 
Måste bara dela med mig av denna helt fantastiska länk! Detta är alltså från min älskade hemstad Ludvika.
Jag har handlat på Willys minst 1000 gånger, jag känner att det är ett under att jag klarat mig undan en olycka. "Jag kan rekomendera alla att hålla höger vid köttdisken och vänster vid grönsaksdisken", helt underbart!
 

Något annat jag kan dela med mig av när jag ändå är på sådant här givmilt humör?
Tja, kanske det. Vad sägs om att jag är kär? Helt galet kär dessutom. Det sa inte klick som det så klyschigt heter, det sa typ kaboom eller något annat våldsamt. Herre min get, har svårt att förstå det själv. Men vem behöver förstå, jag är lycklig det är allt som räknas.

Puss på er!

Trubbel i palatset.

Samira är bortrest denna vecka och jag måste således försöka klara mig själv. Det förstår ni ju allihop att det inte går något vidare.
 
Våran fina knäckebrödsburk gapade tom och jag tänkte att jag skulle fylla på den. Det vill säga bryta "lagoma-burkbitar" av de stora runda Leksandsknäckeskivorna.
Mmm, precis, jag känner att ni är helt med mig på att det var här allt gick väldigt fel.
 
Efter att ha brutit typ 10 bitar som var för stora för att få ner i burken och jag således bara skulle "finjustera" dem lite så sitter jag nu här med en miljon pyttesmå bitar som är för löjligt små för att lägga i burken.
 
Så har ni inte hört något ifrån mig inom några dagar så sitter jag antagligen kvar här och äter mikrosmörgåsar, alternativt dött av en knäckebrödsöverdos.
 
 
Men detta är faktiskt inte helt och hållet mitt fel. Samira borde ha insett att detta skulle ske och försökt motverka det hela. Faktiskt. Det tycker jag.

Dumma "vår".

Okej, jag har kanske aldrig påstått att jag är speciellt smart. Eller jo, men inte så jätteofta i alla fall. Typ.
Men ibland så förtjänar jag fan ett pris i dumhet, så om någon har något i bakfickan, skicka över det bara.
 
Jag var ute och gick imorse, solen sken, fåglarna kvittrade, magen pirrade och jag gick och trallade. Ni vet allt det där som gör en glad.
Då ser jag plötsligt i ögonvrån något som glittrar väldigt inbjudande, jag tittar inte ens ordentligt utan bara handlar på ren impuls(idioti). Jag tänker "åååh, en vattenpöl! Det är vår, vad passar bättre till mitt strålande humör än att hoppa i årets första vattenpöl!" Och sedan gör jag det. Typ.
 
Om det inte var en vattenpöl utan blankis? Om Jag ramlade brutalt? Om den gigantiska väskan jag hade på axeln slog mig rakt i ansiktet? Det får ni gissa själva, men ni kan få en ledtråd: Jag har ont precis överallt.

Fond.


Ibland tänker jag att jag måste sluta skriva om G i den här bloggen, allt positivt jag skriver är inte bra för hans gigantiska ego..

Men, hur fan ska man kunna låta bli att tycka att han är helt grym när han ger mig en sån här fantastisk försenad alla hjärtans-dag present!? Så jäkla bäst, hahaha!

Hurra!

Jag lever! Fotograferingen är avklarad nu utan några fadäser. Highfivat mig själv åtskilliga gånger, yay mig!

Nä det var inga större problem, der var ju skådespel så det var bara att göra det som regissören sa åt mig, precis som alltid när jag står på scen.
Såg lite av bilderna efteråt, fått till riktigt häftigt skuggspel, så jag tror det kan bli riktigt bra der här! Kommer definitivt förstärka texten som sägs samtidigt.

I övrigt då? Vårkånslor! And lots of them!

Spritskåp


Tycker den här löpsedeln är helt fantastisk. Vem vill inte vad som fanns i hans spritskåp? Så misströsta inte, självfallet ska jag nu berätta för er vad jag har i mitt spritskåp! Jag vet att ni undrar, spela inte oberörda.

Micaela och Samiras spritskåp innehåller:
Tequila, en flaska vin, lakritsshots, mängder av Captain Morgan, öl, en flaska vatten med smak av skogstjärn(?), Baileys och Jägermeister.
Varsågod, det var så lite så.

Living the dream.

Så, vad händer i Micaelas liv en måndag som denna då?
 
Håller på och rotar runt i graderoben efter korsetter, stay-ups och underkläder. Snart ska jag åka till en sexbutik och kolla på piskor, handklovar och halsband. Gör inte alla det en måndag när solen skiner, snön smälter och de första vårkänslorna kommer över en?
 
Nej, men det är till en fotografering. Okej, det kanske inte fick det hela att låta bättre, inser jag nu såhär efteråt.
 
Vi försöker igen.
Det är till en svartvit fotografering inför ett teaterprojekt. Jag ska alltså skådespela på bilderna, inte vara mig själv. Allt för konsten ni vet, och det är precis det jag kommer upprepa om och om igen för mig själv på onsdag när jag kommer fundera över vad i helvete jag gett mig in på, haha.
Nåväl det gäller att utmana sig själv, och bilderna är faktiskt väldigt viktiga för projektet. Det blir kul!
 
Just nu så ser jag fram emot att kolla in den här sexbutiken vi ska till som är öppen dygnet runt 365 dagar på året, känns helt galet.
Någon av er som önskar att jag ska köpa hem något åt er?
 
 

Uppbrottet.

 
Jag vet inte varför men detta brev ger mig en extrem lust att ringa numret som står i brevet och gråta i luren. Jag skulle snyfta fram något i stil med: "Jag har minsann hållit fast vid denna relationen under 3 års tid även vid motgångar. Ansträngt mig och talat om när jag har upplevt problem, men ofta mötts av nonchalanta kommentarer som att jag borde köpa ett nytt modem eller liknande. Vad fan är det för jävla svar till någon man älskar, va!? Det är fan försent att börja bry sig nu när jag tillslut gett upp, fattar ni det!? Det är inte rättvist!"
 
Undrar om jag ändå får en trisslott om jag gör det?
 
Det roligaste är ju att vi visst är kunder hos dem, bara att abonnemanget står i Samiras namn.

Stalker?

Detta börjar bli läskigt! Det spelar ingen roll i vilken del av stan jag är är, det är ALLTID samma snubbe som delar ut Metro till mig på morgonen!? Slår fan aldrig fel!

Antagligen så finns det enbart en kille som klarar av att vara så äckligt trevlig till alla människor tidigt på morgonen så de klonade honom.

Min lördag.

Igår hade jag min kära vän Sarah på besök, helt underbart. Vi har känt varandra i 20 år så det blir mycket skratt och eventuellt backar man något år i intelligensnivån också.

Vi har båda visat oss från våra vanliga sidor. Sarah är klumpig, hon gjorde ett glädjerus i min trappuppgång rakt in i den låsta porten. Hörde ni en smäll runt 16:30 så vet ni vad det var.

Jag då? Jo jag är glömsk. Följde med Sarah hem till kompisar, blev jättetrött och bestämde mig för att åka hem.
Sarah vinkade adjö och skickade ut mig i natten.
Precis när porten slog igen bakom mig så insåg jag att jag har glömt min väska, såklart.

Sarah hade självfallet ingen mobil med sig och jag hade inget nummer till någon annan, återigen -självklart.

Så där stod jag utelåst med allt av värde i en lägenhet jag inte kom åt. Jag tog upp mobilen och försökte söka på adressen och på så vis hitta denne Rikard som ägde lägenheten, det gick inget vidare.

Då kom min hjälte, en jäkligt skum sådan, men ändock räddade han mig!
En väldigt överförfriskad man i övre medelåldern bärandes på en mikrovågsugn (varför han släpade på den 22:30 en lördagkväll frågade jag inte).

Han tittade på mig och sluddrade fram något jag inte kunde tyda. Antagligen såg jag ut som ett frågetecken för han suckade högt och pekade på porten och skrek "in!?" Jag nickade men påpekade att jag skulle in i porten bredvid. "Källaren" blev hans utförliga svar. Så ja, där hjälptes vi åt att få upp diverse dörrar medans han krampaktigt höll i sin(?) mikro. Jag kände på insidan källardörren innan jag gick ner för att se så det verkligen fanns låsvred på insidan, det hade varit så typiskt mig att bli inlåst i en källare resten av helgen.

Men det hela löste sig, de andra blev lite förvånade bara när jag kom tillbaka efter 20 minuter för att hämta min väska.

Nåväl, allt blev frid och fröjd tillslut. Avslutade kvällen på en soffa pratandes om allt mellan himmel och jord tillsammans med en av de bästa människor jag vet.

Bra lördag helt enkelt!

Thank God it's friday

Då jag lovade er en bättre inblick i mitt liv så kommer här lite av vad jag gjort idag.
 
Klappat en skrikande katt.
Åkt pendeltåg.
Pussat en person.
Kramat 3 olika personer.
Skrämt livet ur Samira.
Skrattat så jag gråtit.
Gått en promenad på 2 kilometer för att titta till min bil, när jag kom fram så kom jag på att bilen inte var där utan 50 meter från min lägenhet.
Spontandansat och sjungit.
Tvättat.
Gjort en riktig "bananskalsvurpa" på blankisen utanför huset och landat på huvudet.
Städat.
Sett chockad ut när luckan på diskmaskinen plötsligt bara lossnade(!?).
Ätit kikärtor för att Samira tyckte att det "vore bra för mig".
Åkt till jobbet.
 
Varsågod.

Den ofrivilliga matchmakern.

Min sambo är roligast i hela världen! Hon har lyckats igen, jag gråter av skratt.
Kommer hem till ett fint nymålat kök, hon har målat bänkskivan och hyllor i köket så nu är allting så fräscht och fint det kan bli i vårt lilla ryska palats.
 
Vi sätter oss i det fina köket och dricker en kopp te och pratar som ingenting. Sedan tittar hon plötsligt på mig med lite genans i blicken och ser ut som den mest oskyldiga kerub man kan tänka sig, och säger:
 
Samira: Duuu.. Jag tror jag råkade göra en grej..
Micaela: Ojdå, vad är det nu.
Samira: Fabbe hade skickat något typ av mail där han bjöd in mig till något och skrivit ett meddelande. Jag saknar ju honom så jag blev glad och klickade på det..
Micaela: Ojoj, har du gett ut ditt kontonummer till nån i afrika nu?
Samira: Neeej. Inte så illa. Men jag klickade runt lite på det här som jag trodde var någon slags chattsida, och råkade tydligen komma åt något. För mamma ringde mig sedan och frågade varför i hela friden jag bjudit in henne till ***(en känd sida där det är rätt lätt att få sexuella förbindelser, om man uttrycker det så). Hon ville tydligen verkligen inte bli medlem där..
Micaela: Hahahaha jag döööööör! Din mamma!?
Samira: Sen ringde min syster också och sa samma sak...

Mansslukerska?

Jag ska skärpa mig med att hålla er uppdaterade om mitt fantastiskt händelserika liv, jag lovar.Det har varit lite tungrott på sistonde på det personliga planet med sjukdomar, olyckor och dödsfall. Men man får blicka framåt och hålla huvudet högt så att säga, eller vilken annan kliché ni själva föredrar.
 
För att väga upp den otroliga Micaela-abstinens ni måste upplevt så bjuder jag här på lite liknelser mellan män och smörgåsar. Jag och Samira kanske var lite smått bittra för en sekund, men jäklar vad detta fick oss att skratta. Svar: Ja, vi tycker att vi själva är våldsamt roliga, hur skulle vi inte kunna tycka det!?
 
Män är som smörgåsar: Man tar den i munnen och sen blir det bara skit av allt.
 
Det finns allt för många som är som limpsmörgåsar, man doppar lite och så faller allt isär. Det gäller att hitta en bra fulllkornsmacka med lite substans.
 
Är man oförsiktig så är det lätt att få "ballongmage".
 
De får ju inte vara som knäckebröd heller, så fort man tittar på dem så går de sönder och smular ner hela sängen.
 
 
Oooooohhhh så himla mansfientligt detta lät då. Bjuder på det, det är ju faktiskt bara fredag en gång i veckan.

Lego.


Detta kan vara det nördigste jag någonsin gjort. Suttit med en pojke och byggt Star wars-lego.
Om jag led? Verkligen inte, det var helt awesome!

Alla måndagar är inte ondskefulla.


Kom hem till världens finaste sambo idag som ordnat mysfrukost, med kladdkaka till efterrätt!? Fattar ni hur bra jag har det eller?

För övrigt så tog Samira sin examen som Medicinsk Massageterapeut i fredags, så om det är någon gång ni som läser borde göra väsen av er och lägga in en kommentar så är det nu.
Få höra på lite hurra-rop så lovar jag att läsa dem för henne och bjuda på en bild med leendet (och rodnaden) som det kommer framkalla hos henne, det är hon värd!

Den magiska soffan.

På hotellet i Kalmar så finns det en magisk soffa. Eller något slags slukhål kanske man ska kalla den. Kryper man ner i den kommer man säkert till Narnia, nåt är i alla fall jävligt lurt.

Under kvällen igår så kom en rumsnyckel bort, för att hitta pä den började man känna i ovannämnda soffa. Rumsnyckeln återfanns, och inte bara den utan även: Två andra rumsnycklar, mynt, en fjärrkontroll, något som såg ut som en gammal amulett, en tumstock, en keps och ett gammalt kinesiskt pass.

Jag förstår inte? Var kommer alla grejer ifrån!? Sitter man i soffan och går sedan därifrån utan att märka att ens keps plötsligt "sugits" bort från huvudet? Och passet? Stackars kines, undrar om han fortfarande är kvar i Kalmar på grund av det. Går runt och samlar pant och matar duvor med mögligt bröd.

Det konstigaste var att de i receptionen höjde inte ens på ögonbrynen när sakerna lämnades in, som om det bara var veckans skörd av slukhålet.

Saknar ni något, ring till Slottshotellet i Kalmar och be dem kolla soffan.

Eller kanske inte.


Minuten efter jag skrivit att jag känner mig som någon slags kunglighet så tar jag denna bild av mig själv. Blev genast smärtsamt tydligt att jag nog kanske bara är en simpel man/kvinna/hen av folket..

Anyway, bonuspoäng till den som kan se min hjärna genom näsan!

Fredagsmys?


För er som undrar vad jag gör denna frdsag så kan jag meddela att jag ligger här på min mysiga hotellsäng i Kalmar.
Mitt rum är väldigt fint. ligger här och tittar upp på kristallkronan i taket och känner mig lite som en prinsessa. Eller ja, jag är ju inte så kvinnlig så mer en lite smått könsambivalent prins kanske. Fint känns det i alla fall. Lyxigt.

Gult är fult.


Note to self: Lägg inte melonskalet bredvid den gula paprikan, det smakar inte likadant..

Tågmys.


Så här firar jag denna så kallade kärlekens högtid på tåget. Aldrig har choklad och Pepsi smakat så gott kan jag avslöja!

Om jag köpt eller fått chokladen? Ja det kan ni ju fundera på, muhaha!

Jomensåatteehh..

Det sitter en man framför mig på tåget och sover. Han har sitt säte ganska rejält bakåtlutat, vilket inte stör mig då jag inte tar så stor plats.
Jag satt för en stund sedan och grävde i min väska som står på golvet vid mina fötter. Undertiden jag gör det så känner jag att kjolen knölat sig under rumpan på mig och reser lite på mig för att rätta till det, fortfarande lite framåtlutad.
Då finner jag mig själv i den lite underliga positionen att jag får mitt ansikte några centimeter ifrån flinten på den sovande mannen framför..

Jag blir inte ens förvånad längre, är det någon som ska lyckas med att av misstag kyssa en okänd mans flint så är det jag, jag är mer förvånad över att det bara NÄSTAN hände.

Turné


Ute på dansturné med jobbet. Nya städer varje dag och massvis med timmar på ett tåg, jättekul. Eller ja resorna är väl inte de roligaste, roligare att vara framme. Just nu är jag på väg från Västerås till Kalmar.

Anyway, tänkte bjuda på en helkroppsbild modeblogg-style. Denna bild kallar jag för "titta jag kan stå på ett ben", håll till godo!

Duktigaste Samira.

När jag kom hem idag så var det såhär designermysigt i vårat lilla palats. Samira hade klarat sista provet i skolan och ville fira, inte mig emot. Visst ser det otroligt mysig ut?
 
Hur det såg ut bakom kulisserna?... Tja.. Såhär:

Gruff.

Idag så håller jag återigen till på Modecenter och säljer. Eller ja, jag önskar jag sålde, men det är väldigt folktomt. En typisk söndag, vilket inte underlättar det faktum att jag är dödstrött idag. Ribban för dagen satte jag på att "sälja massvis", men den har redan sjunkit till "hålla mig vaken". Känns stabilt.

Men, men, morgonen började med att en liten tjej sprang ut mitt framför mina fötter med en minimal Chihuahua i släptåg. Var bara millimeter från att trampa på stackaren (hunden alltså, det klantiga barnet hade nog inte varit någon större förlust). Så min dag kan bara bli bättre.
Hoppas jag.

Min hatt den har 0 kanter


Varit och lekt hattförsäljare idag. Med betoning på "lekt". Gått runt i denna helt fantastiska hatt och kännt mig som en blandning mellan en trollkarl och Superman, typ. Så jäkla cool!

Snälla säg att jag bär upp den! Snälla säg att jag ser asbra ut! Säg att den känns så naturlig på mig att om ni mötte mig på gatan så skulle ni inte ens lägga märke till hatten utan bara tänka "wow vad snygg hon är idag!"
 
Snälla?

Nähä, skit i det då. Då får jag väl sadla om till trollkarl helt enkelt.

Omväxling förnöjer.


Gillar blandningen i våran fruktskål idag. Citron, äpple, mango, lime och ingefära(?).

Hoppsan?

 
Häromdagen så sa Samira att våra spislock börjar bli lite slitna, att det kanske börjar bli dags att köpa nya.
Jag svarade att jag tycker att de har sin charm, att de borde få hänga med ett tag till.

Igår RÅKADE Samira sätta på fel platta.

Coincidence? I think not..

Jag ska skaffa fågel.

Idag när jag stod och putsade våran badrumsspegel ganska hårdhänt så insåg jag att när det gnislade till så lät det precis som en högljudd fågel (jag är uppväxt i ett minizoo, jag lovar jag har hört många parakiter, underlater och papegojor i mina dagar).
 
Medans detta hände så stod jag och tvingades lyssna på när grannens unge i vanlig ordning spelade piano (slår på tangenterna aggressivt flera timmar om dagen), och en ondskefull plan började ta form i mitt huvud.
 
Det är inte socialt accepterat att gnälla på ett barn som spelar instrument, det är irriterande något så djävulskt för grannarna, men man håller käften om det.
Lite samma sak är det med fåglar. Man kan störa sig vansinnig på det där eviga kvittrandet, men man kan inte säga så mycket om det, folk måste få ha fåglar.
 
Så nu funderar jag på att stå och gnida spegeln dagarna i ända för att hämnas på deras  eviga plinkande!
 
Självklart kommer de väl fatta piken!
Eller?..

Att återvända hem.

Häromdagen så upptäckte jag att Samira råkat kasta ett tomt paket Falu rågrut brevid papperskorgen, rakt i våran husspindel Freddies nät. Ganska förklarligt så var Freddie försvunnen.
 
Jag berättade detta för Samira och hennes dåliga samvete har inte vetat några gränser, hon har legat med halva kroppen under diskbänken och snyftat "Förlååååt snälla Freddie, kom tillbaka!" ganska (läs. väldigt) mycket.
 
Nu 3 dagar senare så har han dock återvänt hem till sitt nät igen. Samira är överlycklig, jag hurrar väl inte direkt eller har skrivit en "Välkommen hem"-banderoll.
Men det är ju ganska skönt att hon slutat ligga och snyfta under diskbänken i alla fall, det gäller att se det positivt.

Pluggande

Det är en ganska spännande upplevelse att sitta vid köksbordet och försöka, med stark betoning på "försöka" äta fil samtidigt som Samira sitter på andra sidan köksbordet, pluggar och mumlar saker som "Gallblåsa", "tarmludd", "svamp", "magsår", "cancer i rumpan", "skrumplever", "åderbråck".
 
Någon som har lust att ta över henne en stund? Tills jag ätit klart i alla fall?

Förtydligande.

Ja alltså för den som undrade så töjer Samira sitt öra, därav provade hon att använda glidmedlet.
Töjer för örhängen alltså.

Men det verkar gå lite sådär, hon kommer nog ge upp, trots hallonsmaken..
 
 

Glidmedel.

Har varit hängig och inte haft någon ork till något alls de senaste dagarna, därför har jag varit världens sämsta bloggare.
 
Men tänkte att jag åtminstone kan kika in här och meddela er att Samira spenderar sin fredagkväll med att smörja in sitt öra med glidmedel. Med hallonsmak. Jag upprepar, med hallonsmak.
 
Det är ju inte så att man kan ta vilket skit som helst till öronen heller. Tydligen.
RSS 2.0