Den magiska soffan.

På hotellet i Kalmar så finns det en magisk soffa. Eller något slags slukhål kanske man ska kalla den. Kryper man ner i den kommer man säkert till Narnia, nåt är i alla fall jävligt lurt.

Under kvällen igår så kom en rumsnyckel bort, för att hitta pä den började man känna i ovannämnda soffa. Rumsnyckeln återfanns, och inte bara den utan även: Två andra rumsnycklar, mynt, en fjärrkontroll, något som såg ut som en gammal amulett, en tumstock, en keps och ett gammalt kinesiskt pass.

Jag förstår inte? Var kommer alla grejer ifrån!? Sitter man i soffan och går sedan därifrån utan att märka att ens keps plötsligt "sugits" bort från huvudet? Och passet? Stackars kines, undrar om han fortfarande är kvar i Kalmar på grund av det. Går runt och samlar pant och matar duvor med mögligt bröd.

Det konstigaste var att de i receptionen höjde inte ens på ögonbrynen när sakerna lämnades in, som om det bara var veckans skörd av slukhålet.

Saknar ni något, ring till Slottshotellet i Kalmar och be dem kolla soffan.


Kommentarer
Anonym

Det fick mig att tänka på när Foppa köpte en Taunus för 10:-. Det enda felet var ett rosthål under baksätet så han tog ur sätet för att svetsa ihop hålet. Där låg det 12.50:-.....

Svar: Haha underbart!
Micaela Nilsson

2013-02-18 @ 09:18:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0