Känns lite som limpsmörgås och champagne faktiskt.

Idag så kör vi på kontraster!
Det har regnat och blåst halv storm ute hos oss, så en gammal garderob vi har utanför ytterdörren för att ha sopsortering i hade blåst omkull och gått sönder i en massa delar. Det kändes sådär lagomt halvglamouröst att kräla runt på den leriga gräsmattan och försöka samla ihop alla delar och få ihop den igen ska jag erkänna.
 
Nu ska vi försöka väga det hela upp det genom att inviga våran bastu och vårat gigantiska badkar. Lite vin och ost på det också så ska vi nog känna oss som folk igen (eller folk och folk, i alla fall som vi kände oss innan).
 
I övrigt så har vi insett att det är en jäkla tur att Lidingö ligger så nära Stockholm city, för det vore annars väldigt lätt att få småstadskomplex faktsikt. Det ser ut som om tiden stått still i minst 40 år här ute, känns betydligt mer föråldrat än min kära hemstad Ludvika på många vis, till och med.
Gamla hus, gamla klipperior som har haft samma solbleka skyltning sedan tidigt 90-tal och trasiga gamla neonskyltar. Till och med moppe-pojkar finns det här ute! Om de har ett obligatoriskt mopper-tillhåll som i alla småstäder? Självfallet, det verkar som om de håller till på den minimala Mc-parkeringen utanför Coop.
Undrar någon hur många mopeder med tillhörande finniga tonåringar man kan få in på en ynka liten parkeringsruta så lovar jag att det är då minst 10.

Sedan blandar man upp det hela med svinrika människor, märkeskläder och sportbilar.
Kontraster var det ja, känns lite som Lidingös grej faktiskt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0